تازه های اهل بیت (ع)
یافت نشد
|
تازه های اجتماعی
یافت نشد
|
تازه های زندگی اسلامی
یافت نشد
|
Archive for the ‘آ.پناهیان’ Category
نــــــــــــــــــگار : «کسانی که این توصیههای امام رضا(ع) در باب اختلاف افکنی را گوش نکنند از چشم مردم میافتند. اگر کسی اهل اختلاف افکنی بود و بعداً سقوط کرد اصلاً تعجب نمیکنیم. حتی اگر قبلاً آدم خوبی بوده باشد، چون خیلیها آدمهای خوبی بودند اما تا آخر خوب نماندند. امروز شاهدیم بعضی از کسانی که قبلاً در این جامعه اهل اختلاف افکنی بودند الان نه تنها از کشور خارج شدهاند بلکه از ایمان و ولایت اهلبیت(ع) نیز خارج شدهاند! یعنی در آن سوی مرزها نشستهاند و علیه ائمۀ هدی(ع) سخن میگویند!».
نــــــــــــــــــگار : «اگر دو نفر ادعای مادریِ نوزادی را داشته باشند که یکی راست بگوید و دیگری دروغ بگوید، وقتی کار به نصف کردن بچه برسد طبیعتاً مادر حقیقی از اختلاف خود دست بر میدارد و از حق خود صرفنظر میکند، تا بچه سالم بماند. اختلاف جبهة حق و باطل اینگونه است. چون یک طرف حق است، منافع جامعه را در نظر میگیرد، و بالاخره باطل را مدیریت میکند؛ حتی اگر با مظلومیت خودش همراه باشد. لذا جامعه به سلامت از بحران عبور میکند».
نــــــــــــــــــگار : «بگذار در فامیل همه بشناسندت. نه اینکه بد برخورد کنی و جسارت کنی، نه با منطق میایستی آبروی سخن غلط را میبری. میگویی: چرا حرف ظالمانه میزنی؟ حالا طرف بهت بگوید: ما که کسی نیستیم، اینجا بگذار گفتگویمان را بکنیم. بگو: کسی نیست یعنی چه؟ کسی هست، حرف بیربط زدید. قربانی کردن آبرو در راه خدا، در زندگی فردی یکی از تکلیفهایی است که بدنۀ جامعه را شبیه قلههای نوری میکند که کوهستانی از آن مؤمنین «کالجبل الراسخ» تحویل آقا امام زمان(ع) میدهد. و آنوقت حضرت تشریففرما میشوند. چرا نیایند؟».
نــــــــــــــــــگار : «همۀ ما شاهد بودهایم بار اصلی عبور از دوران اصلاحات به دوش جوانان انقلابی بوده است و همین جوانان انقلابی هستند که باید با حرّیت در بدنۀ اصولگرایی رسوب زدایی کنند و اجازه ندهند با مصلحت اندیشیهای نابجا راه برای بازگشت غیرمعتقدین به اصول انقلاب باز شود. همین جوانان انقلابی هستند که باید با هر جریان انحرافی نوظهوری در میان اصولگرایان مقابله نمایند. جوانان انقلابی اگر از نظر اجتماعی از امنیت لازم برخوردار نباشند و در مواقع حساس به انواع طرق در مخاطره قرار بگیرند نمیتوانند وظائف خود را به خوبی انجام دهند. البته باید انقلابیگری توأم با قانونمداری و مصلحت اندیشیهای بهجا همراه باشد. ولی همه باید بدانیم کاری که این جوانان انقلابی میتوانند انجام دهند گاهی از بسیاری از بزرگان صحنۀ سیاست برنمیآید».
نــــــــــــــــــگار : «پناهیان در ادامه خاطرنشان کرد: این قوتی که خانوادهها در امر حجاب دارند بیشتر مربوط به فطرت و بقایای اعتقادات و رفتار دینی آنها است که رو به گسترش نیز هست، چرا که نسبت به ظلم فرهنگی که توسط برخی دستاندرکاران فرهنگی، در این جامعه به مردم ما شده، این مقدار حجاب هم عجیب است، مگر میشود با این رسانهها و سینما زندگی کرد و تا این اندازه حجاب داشت، ۳۳ سال است که یک فیلم درست و حسابی در باب حجاب ساخته نشده است، نگهداشتن حجاب در جامعه تا این اندازه، معجزه است، چون در حال حاضر نیمی از فیلمهای ما ارزشهای حجاب را در جامعه به صورتهای مختلف کاهش دادهاند اما باز هم حجاب در جامعه وجود دارد چون مردم از شعار خسته میشوند.».
نــــــــــــــــــگار : «آقایان در درجۀ اول باید بدانند که اگر اخلاق و رفتار همسرشان بد است یا مطابق میل و خواستۀ آنها نیست، این را خدا برای آنها مقدر کرده است و خدا خواسته با همین همسر، آنها را درست کند و نقاط ضعف آنها که در لایهها و زوایای پیچیدۀ روح آنها قرار دارد را درست کند. پس آقایان با کوچکترین اختلاف و مشکلی که در روابط با همسرشان به وجود آمد، تصور نکنند که در انتخاب خود دچار اشتباه شدهاند و به خود نگویند که «چرا من این همسر را انتخاب کردهام؟!» به این حقیقت توجه کنند که خدا میخواهد آنها را در این شرایط امتحان کند و رشد دهد. مقدرات الهی را خیلی قشنگ باید بپذیرند و نقصهای همسر را هم جزئی از مقدرات الهی بدانند و بپذیرند».
نــــــــــــــــــگار : «متأسفانه تقوا علیرغم شهرتی که دارد، غریب واقع شده است و ما غالباً با این مفهوم عالی، ارتباط صمیمانهای برقرار نکردهایم. این در حالی است که مفاهیمی مانند «اخلاق» به عنوان رقیبی برای تقوا به بازار آمدهاند و بازار را در دست گرفتهاند. درست است که اخلاق نیز چیزی از جنس تقوا محسوب میشود اما خیلیها از آن به مثابه تیری برای نشاندن در قلب تقوا استفاده میکنند. کسانی که در این آشفته بازار، به ترویج اخلاق(در اینجا منظور از اخلاق، همان اخلاق سکولار است) میپردازند، خواسته یا ناخواسته مروّج کفر میباشند».
نــــــــــــــــــگار : «يكي از فوايد آزادي اين است كه «در فضاي آزاد، حرف حق هم رد و بدل ميشود.» خب خدا كاري كرده است كه حرف حق حتماً رد و بدل بشود و دستور داده كه كسي كه حرف حق ميزند، از غير خدا نترسد. ولی در آزادي بيان، حرف بد هم رد و بدل ميشود. حالا اگر دقت کنید، میبینید وقتی ملاک ارزش، «آزادی بیان» باشد بیشتر حرف «بد» رد و بدل ميشود، يا آنجا که «شجاعت در بیان سخن حق» ارزش محوری میشود، حرف بد و ناصحیح مطرح میشود؟ پس آزادي بیان بیش از فایده، ضرر خواهد داشت؟ آيا در شرایطی که آزادی بیان ارزش محوری باشد، بازي هميشه به نفع فریبکارها و دروغگوها تمام نمیشود؟ در حالی که اگر ارزش محوری با مفهوم شجاعت در بیان حق باشد، فریبکاریها و دروغگوییها راحت تر قابل کنترل است».
نــــــــــــــــــگار : «اگر مؤمن با تحلیل روانی غیرمؤمن آشنا باشد، دلیلی ندارد که از تمسخر او بترسد. غیرمؤمن به دلیل این شرایط روانی به مسخره کردن مؤمن میپردازد، چرا که نمیتواند از خودش بهتر را ببیند».
نــــــــــــــــــگار : «در شرايط امروز هر آدم مذهبي با اطلاعاتي كه كم يا زياد دارد، ميتواند در جهان تأثيرات شگرفي بگذارد. جهان به حداقلهاي داناييهاي شما نياز دارد، ولي هر كسي به دنبال كاري و شغلي و درآمدي رفته است. اين زندگي كارمندي، ضدحماسه است و همه را سرگرم كرده است. از خواب و خيال زندگي محدود خانوادگي بيرون بياييم. شعار از آبادي ايران اسلامي، قديمي شده است. ايران را بدون درست كردن جهان، نميتوان آباد كرد».